Six Flags Mexico begint met bouw SkyScreamer

Six Flags Mexico logoSix Flags Mexico krijgt een nagenoeg exacte kopie van de SkyScreamer in Six Flags New England. Dat werd tijdens de grote uitbreidingenronde van de Six Flags-keten in augustus 2014 bekendgemaakt. Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden van start gegaan en Six Flags Mexico heeft op de Twitterpagina al wat foto’s van de constructie geplaatst. Lees snel verder voor meer!

Sinds de aankondiging van deze nieuwe attractie in augustus 2014 hebben we er niet veel meer van gehoord. De meeste media-aandacht is toch naar de grotere projecten in de Verenigde Staten gegaan. Maar deze attractie mag beslist niet vergeten worden! De Sky Screamer in Six Flags Mexico wordt 73 meter hoog en zal de bezoekers ongeveer 55 km per uur in de rondte slingeren. Op de foto’s is te zien dat de attractie een rode kleur heeft. Wanneer het bouwwerk verder de hoogte in is gegaan gaat het rood over in wit en tenslotte in groen zodat de kleuren van de Mexicaanse vlag gerepresenteerd worden in de SkyScreamer.