Terugblik op de Halloween Fright Nights 2014

Logo HFN 2014De Halloween Fright Nights in Walibi Holland waren ook dit jaar weer een groot succes als we de berichten over uitverkochte dagen mogen geloven. In totaal was het park drie van de tien dagen compleet uitverkocht. Er kwamen vergeleken met vorig jaar meer bezoekers op het evenement af, dat lag deels aan de extra dag die was ingepland op 31 oktober maar ook het evenement heeft aan populariteit gewonnen.

Jefferson Manor favoriet
Dat de Halloween Fright Nights populairder zijn geworden is volgens ons te danken aan de komst van een nieuwe Haunted House: Jefferson Manor. ‘Van de week hebben we nog een bericht op Social Media geplaatst met welk Haunted House favoriet is; Jefferson Manor werd als meeste genoemd dus dat geeft wel aan hoe populair de nieuwe Haunted House is. In het Haunted House is veertien jaar ervaring bijeen gebracht op het gebied van Haunted Houses, dus we zijn erg blij met de positieve reacties! Daarnaast waren de bezoekers verrast over de nieuwe zone Campsite of Garnage. Het nieuwe gebied werd goed ontvangen bij de bezoekers.‘ aldus woordvoerster Lindy Voskuil van Walibi Holland.

Korte Eddie-Show
Puntje die wat minder goed werd ontvangen door bezoekers was de zeer korte show van Eddie de Clown. Eddie als het hoofdcharacter van de Halloween Fright Nights mateloos populair en mensen komen nog erg graag naar zijn show kijken. Voskuil belooft beterschap: ‘De show was een stuk korter dan vorig jaar, daar hebben we wel reacties op gehad. Voor volgend seizoen gaan we kijken hoe we hier een goede balans in kunnen vinden.’ Of het park nog nieuwe plannen voor volgend jaar op de plank heeft liggen blijf geheim.

We zijn zeer tevreden
Daarnaast vroegen we hoe Walibi Holland zelf terugkijkt op de Halloween Fright Nights 2014. ‘We zijn zeer tevreden over het verloop van HFN en de bezoekersaantallen. Het nieuwe gebied Campsite of Carnage, heeft gezorgd voor een extra capaciteit op het park. Daarnaast zijn we erg gegroeid op het gebied van de timeslots voor de Haunted Houses. En natuurlijk zijn we supertrots op de nieuwe Haunted House! De extra scare zones, zombie maze & de gruwelijke finaleshow op 31 oktober zijn erg positief ontvangen door de bezoekers.’ Of er volgend jaar op meer dagen Halloween Fright Nights zullen zijn kan Walibi nog niet zeggen. ‘Voor volgend seizoen gaan we zeker bekijken of het een optie is om er nog een extra dag aan toe te voegen het laatste weekend.’ sluit Voskuil af.