Adventure Island wordt wat minder avontuurlijk

Adventure Island logoVorige week maakte Adventure Island in Southend bekend dat er voortaan een dresscode voor mannen gehanteerd wordt. Blijkbaar was het Engelse park het zat dat mannelijke bezoekers het park zonder shirt betraden. Er zijn nu stickers en borden in het attractiepark geplaatst met daarop het verzoek om te allen tijde een shirt te dragen in het park. Daarnaast zullen verschillende beveiligers in het park een oogje in het zeil houden.

De nieuwe regel wordt door veel bezoekers warm onthaald. Maar mensen die zich niet aan de regels houden worden zonder pardon het park uitgezet. Met deze maatregelen hoopt het park de kindvriendelijkheid en het imago van familiepark te waarborgen. Marc Miller van Adventure Island zegt: ‘Wij hebben geen strikte dresscode maar we willen graag dat onze mannelijke gasten zich aan de etiquette houden. Al jarenlang ontvangt het park mannelijke gasten die graag met hun bierbuiken, sixpacks en alles wat daar tussenin zit pronken. We willen gewoon graag dat Adventure Island het imago als familiepark behoudt.’