Plopsaland De Panne beleeft recordjaar

Met 1.265.000 bezoekers in 2013 blijft Plopsaland de Panne de meest bezochte toeristische bestemming van België. Het park heeft een recordjaar achter de rug met dit aantal bezoekers. ‘We ontvingen 1,5% meer dan tijdens het vorige recordjaar 2011.‘ blikt Parkmanager Wim Wauters tevreden terug. ‘Toen was Mayaland de grote nieuwigheid. Het afgelopen jaar konden we zelfs drie grote investeringen presenteren: de twee nieuwe zones ‘De Wereld van Kaatje’ en ‘Wickieland’ en het nieuwe Plopsa Theater.’

Behalve deze nieuwigheden was er traditioneel ook een uitgebreid evenementenaanbod. Denk aan Pasen, de Ketnet Fandagen, de K3-Weekends, Halloween en Winter Plopsaland. Stuk voor stuk populaire evenementen die hebben bijgedragen aan het welslagen van het afgelopen jaar. Het nieuwe seizoen van Plopsaland start op zondag 6 april. De overdekte zone Mayaland, met tien attracties en een restaurant, blijft ondertussen open op woensdagen, tijdens de weekends en alle dagen van de krokusvakantie.