Pietenspektakel in Attractiepark Toverland

Logo ToverlandOp 23 en 24 november krijgt Attractiepark Toverland bezoek van Sinterklaas en tientallen Zwarte Pieten. Behalve het Land van Toos, dat de hele winter open blijft, zijn dit weekend ook de attracties in de Magic Forest en het Troy-gebied geopend.

Voor het Pietenspektakel in Attractiepark Toverland heeft Sinterklaas zijn beste Pieten geselecteerd. De Pieten kunnen jongleren, steltlopen en eenwieler rijden en halen allerlei halsbrekende toeren uit.  Ook loopt er een muzikaal Pietentrio rond dat Sinterklaasliedjes speelt op accordeon, trom en trompet. Natuurlijk delen de Pieten aan alle kinderen pepernoten uit.

Op beide dagen is er tussen 14.30 en 15.00 uur een Sinterklaasshow op het podium in het Land van Toos, waarbij de Sint zelf onthaald wordt als speciale gast. De organisatie van die show is overigens in handen van de Klunspiet, dus als dat maar goed gaat…

Naast de Sinterklaasshow zijn er per dag twee uitvoeringen van de Toos Wintershow.

Tijdens het Pietenspektakel is Attractiepark Toverland geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De buiten attracties van de Magic Forest en het Troy-gebied zijn geopend mits het weer dat toelaat. De reguliere entreeprijs bedraagt € 18,50 of €14,50 voor kinderen tussen 90 en 120 cm. Kinderen tot 90cm en abonnementhouders kunnen het Pietenspektakel gratis bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.toverland.nl.

IMG_8957