Extra lang griezelen tijdens de halloween zoorrror avonden in Bellewaerde Park

LogoBij het vallen van de avond wordt het extra griezelig in Bellewaerde Park tijdens de Halloween ZoorRror Nocturnes op 26, 27 & 31 oktober en 1 november.  Bezoekers kunnen dan tot 21 uur genieten van het park met als afsluiter een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

Iedereen kent het gevoel wanneer je ’s avonds op straat wandelt en denkt gevolgd te worden door een verschrikkelijk monster…  Wel, tijdens de Halloween ZoorRror Nocturnes in Bellewaerde Park is het echt zo!  In het volledige gethematiseerd park schuilt er achter elk hoekje wel een monster om de bezoeker de schrik aan te jagen.  Daarnaast zorgen de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten voor een mysterieus sfeertje.

Ook dit jaar worden de kinderen in Bellewaerde Park extra “beveiligd” en kunnen zij zelf bepalen hoeveel schrik ze hebben.  Bij het betreden van het park krijgen alle kinderen een gratis pakje monsterkaarten mee waarmee zij zichzelf kunnen beschermen tegen de monsters.  Halloween in Bellewaerde Park wordt zo voor iedereen een leuk familiefeest vol onvergetelijke momenten.

Praktische informatie
Halloween ZoorRror van 26 oktober tot en met 3 november van 10u tot 18u.
Tijdens de Halloween ZoorRor Nocturnes op 26, 27 & 31 oktober en 1 november kunnen de bezoekers extralang genieten van alle attracties tot 21u met afsluitend een muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.