Haal op 19 oktober een Slagroom Snoet in Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn logoSpeelgoedfabrikant Koninklijke Jumbo organiseert op zaterdag 19 oktober een ludieke actie in Avonturenpark Hellendoorn ter promotie van het familiespel Slagroom Snoet. Jonge en oude bezoekers van het park kunnen kennismaken met het hilarische spel voor het hele gezin. Bezoekers die deze dag gewapend met een bus slagroom naar het park komen, krijgen maar liefst € 3,50 per persoon korting op de toegang.

Met Slagroom Snoet wordt het lachen, gieren, brullen en…. stiekem smikkelen van de heerlijke slagroom! Opa, oma, papa, mama, broer en zus: iedereen kan plaatsnemen en zijn/haar snoet plaatsen door de snoetenkaart. Op de hand plaats je een lekkere klodder slagroom en daarna geef je een draai aan de spinner die bepaalt hoe vaak je de hendel over moet halen: 1, 2, 3 of 4 keer. Heb je mazzel en gebeurt er niets vliegt de slagroom recht in je snoet? In Avonturenpark Hellendoorn kunnen jong en oud op 19 oktober kennis maken met het spel Slagroom Snoet. De hilariteit die het spel oplevert wordt die middag op video vastgelegd.

Kortingsactie
Een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn kan voor iedereen op 19 oktober extra voordelig uitpakken! Iedereen die een bus slagroom meeneemt naar het park, ontvangt namelijk € 3,50 korting op de toegangsprijs (deze aanbieding is alleen geldig op 19 oktober, niet geldig in combinatie met andere kortingen of inwisselbaar voor contanten). In Avonturenpark Hellendoorn is het trouwens extra leuk, want het is griezelen geblazen met Heksendoorn. Het park is op 19 oktober extra lang geopend (tot 21:00 uur) en de avond wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerkshow.