Bibberen en beven met Halloween in Bobbejaanland

Bobbejaanland_logoHalloween is de griezeligste tijd van het jaar en daar doet Bobbejaanland graag nog een schepje bovenop. De nieuwe illusieshow ‘Nightmares 4D’ van Prince of Illusions laat je in een waas van verbazing achter en het House of Phobia zal je de stuipen op het lijf jagen. En omdat griezelen in het donker nog nét dat ietsje leuker is, organiseert ’t Plezantste Land een nocturne op zaterdag 26 oktober.

Cowboystad is onherkenbaar onder de bergen pompoenen, kriebelende spinnen en rondsluipende vampiers. Uit de doolhoven klinkt geschreeuw en de toeschouwers van de illusieshow komen de zaal uit met kippenvel op hun armen… Het is weer Halloween, en dat zullen de bezoekers van Bobbejaanland geweten hebben!

Illusieshow ‘Nightmares 4D’
The Prince of Illusions neemt je in deze nieuwe illusieshow mee naar een waanzinnige nachtmerrie waarin de Koningin der Nachtmerries de plak zwaait. Waar stopt de droom en begint de werkelijkheid? Laat je meeslepen in deze mix van onwezenlijke illusies, knappe 4D-effecten en indrukwekkende muziek en kostuums!

Verdwalen in het Labyrinth of Evil en House of Phobia
Deze Halloween heeft Bobbejaanland twee doolhoven in huis die enkel openstaan voor 16+ers. In het Labyrinth of Evil verdwaal je net als vorig jaar in een doolhof dat z’n naam niet gestolen heeft… In het gloednieuwe House of Phobia kom je in een lab terecht waar een experiment met een menselijk brein helemaal fout is gelopen. De krankzinnige professor Bob houdt je vast in de mazes van zijn labo en de live acteurs drijven je zenuwen tot het uiterste. Kom jij er heelhuids uit?

Trick or treat: Halloween voor de allerkleinsten
Ook de allerkleinsten houden wel van wat gegriezel! In dit op kindermaat gemaakte doolhof –waarin ouders niet toegelaten zijn- zijn knotsgekke heksen en geflipte vogelverschrikkers de hoofdrolspelers. Ze vertellen de kids verhalen en nemen hen mee langs de gangen van het doolhof. Uiteraard krijgen de moedigste kinderen aan het eind van het parcours een treat!

Verder is er op zaterdag 26 oktober in Bobbejaanland een nocturne met vuurwerk. De ultieme halloweennacht! Het volledige programma en de uurregeling van de festiviteiten is ook te raadplegen via www.bobbejaanland.be. Op de website kunnen halloweentickets aangekocht worden aan het verlaagd tarief van 25,90 euro pp.