Angst in zijn meest intense vorm tijdens Halloween Fright Nights

Halloween Fright Nights 2013Op vrijdag 11 oktober barst het horrorspektakel Halloween Fright Nights voor de 13e keer los in Walibi Holland. Het thema van het populaire evenement is reeds bekend: wie wordt het dertiende slachtoffer van Eddie de Clown? Nieuw dit jaar is de unieke mogelijkheid om helemaal alleen een Haunted House te bezoeken tijdens ‘Alone’. Daarnaast vindt op zaterdag 26 oktober ‘Inferno’ plaats; een horrornachtclub waar entertainment, muziek en horror samenkomen.

Over het evenement
Tijdens Halloween Fright Nights zorgt Eddie de Clown er samen met 250 acteurs, vijf verschillende Scare Zones, vier beruchte Haunted Houses en twee Horrorshows voor dat niemand zich meer veilig voelt in het park. Halloween Fright Nights vinden plaats van 11 t/m 27 oktober op elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18.00 uur tot 23.00 uur. Walibi Holland is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. De Horrorshows en Scarezones zijn vrij toegankelijk. Voor de Haunted Houses dienen aparte tickets gekocht te worden. Let op! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

Alone
Alone is uniek in Europa. Walibi Holland is het eerste Europese attractiepark dat tijdens een Halloweenevent de bezoeker de exclusieve mogelijkheid biedt om alleen een Haunted House te bezoeken. Op deze manier beleven bezoekers angst in de meest intense vorm. Alle monsters en freaks richten hun aandacht op degene die het aandurft om in zijn eentje een Haunted House te trotseren. Gasten die niet helemaal alleen durven kunnen Alone met maximaal vier personen tegelijk bezoeken. Maar de echte diehard gaat alleen! Tijdens elke Halloweenavond is er de mogelijkheid om Alone te ervaren. De Haunted Houses Psychoshock en The Villa zijn alle dagen geopend van 17.00 tot 18.00 uur voor Alone.

Inferno
Naast Alone is ook nieuw dit jaar de horrornachtclub Inferno. In deze club draaien de beste DJ’s dancemuziek en is er live horrorentertainment waardoor de gast deze nacht niet snel zal vergeten. Inferno is uitsluitend geopend op zaterdag 26 oktober van 23.00 uur tot 04.00 uur. Naast Alone en Inferno pakt Walibi Holland ook dit jaar weer groots uit met twee nieuwe angstaanjagende Horrorshows, vijf Scarezones en er zijn maar liefst vier Haunted Houses te bewonderen.