Meisje raakt voet kwijt na ongeluk Walibi Holland

Walibi Holland LogoHet ongeluk bij de attractie El Rio Grande in Walibi Holland heeft ervoor gezorgd dat het zwaargewonde 10-jarige meisje haar voet is kwijtgeraakt. Deze bleek tijdens het ongeluk al kwijtgeraakt te zijn, toen zij tussen de twee houten banden in kwam te zitten. Tevens zal het meisje voorlopig in ziekenhuis moeten blijven. Dat maakte Walibi Holland zojuist bekend. De El Rio Grande blijft ook na vandaag nog gesloten. De technische recherche en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit doen momenteel nog nader onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Hoe lang dit onderzoek nog in beslag gaat nemen is momenteel niet bekend, maar aangenomen wordt dat de attractie voorlopig gesloten zal blijven.

2 thoughts on “Meisje raakt voet kwijt na ongeluk Walibi Holland

  1. Ik denk dat je te vroeg uitstapte en daarom met haar voet bleef haken.. Wel triest voor zo’n jong meisje!

Comments are closed.