Derde editie zomerfestival Summer Nights in Walibi Holland

Walibi Holland LogoIn juli en augustus organiseert Walibi Holland voor de derde keer het zomerfestival Summer Nights. Tijdens dit event kunnen bezoekers genieten van heerlijke, gezellige, maar vooral ‘foute’ zomeravonden  in Walibi Holland. Summer Nights wordt op 31 juli, 2, 7 en 9 augustus in het attractiepark gehouden. Tijdens Summer Nights vinden er vanaf 18.00 uur verschillende extra activiteiten plaats. Zo vinden er verspreid over het park verschillende optredens plaats.

Bezoekers kunnen meedansen op de zomerse klanken van een Carribean band óf bij de streetdanceshow van de dancecrew “Get Motivated”. Op het hoofdpodium vindt het feestje “The Party” van Q-music, inclusief “het foute uur”, plaats. Dit wordt aangevuld door een optreden van überfoute artiest Starkoo. Voor de waaghalzen is er tijdens Summer Nights een wipe-outbaan aanwezig. De avonden worden afgesloten met een ‘foute’ vuurwerkshow.

W-Factor
Nieuw dit jaar is de openpodiumshow “W-Factor”. Talenten kunnen via de Facebookpagina van Walibi Holland hun filmpje insturen waar ze hun talenten tonen. Dit kan varieren van zang, dans, rap tot twirlen. Deelnemers kunnen via Facebook stemmen verzamelen, de deelnemers met de meeste stemmen mogen optreden tijdens de eerste avond Summer Nights in Walibi Holland. Hierbij maken ze kans op mooie prijzen, zoals een overnachting in vakantiepark Walibi Village én een seizoen lang opbeperkt toegang tot Walibi Holland.

Meer informatie
Het attractiepark is tijdens Summer Nights van 10.00 uur tot 23.00 uur geopend. Bezoekers hebben naast alle extra activiteiten van Summer Nights de hele dag toegang tot alle attracties van Walibi Holland. Tickets zijn online beschikbaar vanaf €31,50. Daarnaast kunnen bezoekers kiezen voor een Summer Nights arrangement; toegang tot attractiepark Walibi Holland tijdens Summer Nights, inclusief overnachting in Walibi Village met ontbijt én een uitgebreid dinerbuffet. Summer Nights arrangementen zijn te boeken vanaf €87,50 per persoon (vanaf 4 personen).

Meer informatie over Summer Nights is te vinden op www.walibi.nl/summernights