Bellewaerde park lanceert een mobiele applicatie

bellewaerde logoBellewaerde Park lanceert na de gratis wifi eerder dit seizoen, een gratis te downloaden smartphone applicatie. Met deze nieuwe mobiele applicatie wil het Ieperse familiepark de interactie verhogen en het park dichterbij brengen bij de bezoekers.  Zij kunnen met de applicatie hun bezoek aan Bellewaerde Park voorbereiden, tickets reserveren, geïnformeerd worden over nieuwigheden in het park en hun bezoek een persoonlijke touch geven. Met behulp van ludieke pictogrammen verhoogt het gebruiksgemak van deze applicatie en worden een reeks diensten aan de bezoekers aangeboden.

Plan het bezoek vooraf
Via de girafpictogram worden de bezoekers op de hoogte gehouden van alle nieuwigheden, evenementen, openingstijden en tarieven.  Daarnaast kan aan de hand van de applicatie de routebeschrijving opvragen van thuis tot aan het park.  Bovendien kunnen er gemakkelijk online tickets gekocht worden en dient de bezoeker niet meer te wachten aan de kassa.

Tijdens het bezoek:
De bezoekers kunnen tijdens hun verblijf in het park met behulp van een interactief parkplan de verschillende attracties ontdekken.  Op deze manier kan de bezoeker een eigen parcours doorheen het park samenstellen en zo zijn bezoek optimaal plannen in het grote park van 54ha.  Naast de attractie-informatie komen de bezoekers via de applicatie ook heel wat extra’s te weten zoals de voorstellingsuren van de Stunt & Dive Show POW WOW, het uur van de olifantentraining, de dichtsbijzijnde toiletten, …

20130612 - Applicatie (LR)Van thuis uit of bij vrienden, kan iedereen het nieuws van het park in real-time volgen, dierengeboortes in het park ontdekken, quizvragen beantwoorden en tips doorsturen naar zijn vrienden!
De Bellewaerde Park applicatie is gratis en gemakkelijk te downloaden via Google Playstore of via Apple App Store.   In het park volstaat het om de QR-code in te scannen en de applicatie te downloaden via één van de gratis Wifi punten in het park.