Toverland organiseert Midzomeravonden

Logo ToverlandWie wil genieten van exotische live-muziek, rieten rokjes en tropische cocktails hoeft deze zomer niet ver van huis. Vanaf woensdag 17 juli organiseert Attractiepark Toverland namelijk vijf swingende Midzomeravonden. Die avonden blijft het park open tot 23.00 uur en is er extra entertainment in Hawaïaanse stijl.

Het bruisende centrum van de midzomeravond-activiteiten is restaurant Katara Plaza in het nieuwe parkdeel, de Magische Vallei. Hier treden meerdere keren per avond Hawaïaanse en Tahitiaanse dansers op. Ook is er een gezellige cocktailbar waar je allerlei kleurrijke, tropische cocktails kunt proberen. Een Caribische Brassband trekt door het park en wie durft, kan in het ritme van de percussie deelnemen aan de limbodans. Alle midzomeravonden worden om 20.15 uur officieel ingeluid door een traditionele schelpenblazer. Om 22.30 uur is de afsluiting met de betoverend verlichte fonteinenshow Katara, Fountain of Magic.

Grote parkshow ‘De Toverzolder’
De veelgeprezen illusieshow ‘De Toverzolder’ staat deze zomer ook weer op de planken. Deze grote parkshow met live zang en professionele illusies, verhaalt over een jonge magiër die zijn bijzondere krachten leert kennen. Hij begint enthousiast en leert het vak snel, maar dan raakt hij overmoedig… De Toverzolder is van 8 juli t/m 18 augustus meerdere keren per dag te zien. Normaal drie keer en tijdens de Midzomeravonden vier keer.

Praktische info
De vijf magische Midzomeravonden vinden plaats op: woensdag 17, 24 en 31 juli en op 7 en 14 augustus. Het park is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Op alle andere dagen in de periode van 8 juli tot en met 16 augustus is Attractiepark Toverland open tot 20.00 uur.
De entreeprijs aan de dagkassa is €23,50 en voor kinderen van 90 tot 120cm €15,50. Kinderen kleiner dan 90cm mogen gratis naar binnen. Bezoek je pas na 16.00 uur het park, dan geldt het speciale zomeravondentarief: €17,50.