Avonturenpark Hellendoorn opent Slidepark Aquaventura

Logo Aquaventura met illustratieAvonturenpark Hellendoorn heeft vandaag en gisteren het nieuwe slidepark Aquaventura feestelijk geopend. Na een warm welkom met lekkere drankjes en hapjes werd een begeleidend praatje gehouden, waarna een aantal van de nieuwe waterglijbanen konden worden getest. Helaas waren er slechts een aantal van de spliksplinter nieuwe waterglijbanen geopend.

Van alle elf glijbanen waren er ongeveer vier geopend tijdens de opening en tijdens de testdag waren er een stuk of vijf geopend. Aan de andere glijbanen werd nog druk gesleuteld. Voor de rest zag het er allemaal redelijk klaar uit. Hier en daar moeten nog wat puntjes op de i worden gezet, maar grotendeels zag het er goed uit.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Is Aquaventura een aanwinst voor Avonturenpark Hellendoorn? Ja, als je het ons vraagt. Op beide dagen bleek dat ondanks de relatieve kou kinderen maar al te graag gebruik maken van de glijbanen. Ook de aankleding van het slidepark is leuk gedaan, lekker kindvriendelijk. Vanaf een graad of twintig lijkt het ons niet onmogelijk dat het mooie slidepark flink gevuld zal zijn.

Opvallend is wel dat dit waterparadijs geen zwembad kent. Maar naar onze mening is de doelgroep van het slidepark totaal niet bezig met het gemis van een zwembad. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de glijbanen en verder maakt het ze eigenlijk niets uit. We kunnen dus stellen dat Avonturenpark Hellendoorn met deze gewaagde zet een nieuwe publiekstrekker heeft toegevoegd, waar het park nog jaren plezier van kan hebben.