Slagharen in top 10 Europese parken

Slagharen Logo 50 JaarAttractie- & Vakantiepark Slagharen krijgt een “Zoover Recommended 2013” en staat daarmee in de top 10 van de Europese ranglijst van Kids Vakantiegids. Jaarlijks worden de vijftien allerleukste Europese pretparken met de beste accommodatie door Zoover en Kids Vakantiegids onderscheiden. Hiervoor zijn alle pretparken in Europa beoordeeld op kinderfaciliteiten om te achterhalen waar gezinnen de ideale pretvakantie beleven. Slagharen scoort op Zoover een 8,3 voor kindvriendelijkheid.

Voor de directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, Angelique Klar, is het een bijzonder moment. “Wij richten ons op gezinnen, dit is onze doelgroep en een goede publiekswaardering is voor ons van het allergrootste belang. Hier hebben we de afgelopen jaren voor gewerkt, in geïnvesteerd en ons dagelijks mee bezig gehouden. Het is een pluim op ons werk en bevestigd dat we de juiste weg zijn ingeslagen.”