Avonturenpark Hellendoorn presenteert de nieuwe High Dive stuntshow

HellendoornDe pret kan dit seizoen niet op in Avonturenpark Hellendoorn. Op zaterdag 29 juni gaat de spectaculaire zomershow: High Dive Stuntshow in première in Avonturenpark Hellendoorn. Duik in de wereld van avontuurlijke piraten, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. De High Dive stuntshow is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durf jij het aan?

High DivestuntshowVan zaterdag 29 juni t/m zondag 1 september kunnen alle bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn genieten van de weergaloze zomershow: High Dive Stuntshow. De duikers laten hun meest coole stunts zien en maken sprongen vanaf duizelingwekkende hoogtes.

Stap deze zomer in de wereld van piraten en beleef spannende avonturen. Een show die je niet mag missen! De show is iedere dag te zien in Avonturenpark Hellendoorn van 29 juni t/m 1 september 2013 en is gratis toegankelijk voor bezoekers van het park.