Feestelijke opening Jules Verne Adventureland in Slagharen

Slagharen Logo 50 JaarVandaag heeft Attractie- & Vakantiepark Slagharen haar nieuwe themagebied, Jules Verne Adventureland, met daarin vier nieuwe attracties officieel geopend. De feestelijke dag werd omlijst door muziek, live performances, audio-visueel spektakel en veel genodigden waaronder de schoolkinderen uit Slagharen.

De opening van het gebied werd door Jules Verne, Willem Gunneman, zelf gedaan, samen met SBS6-weerman Piet Paulusma en directrice Angelique Klar door heuse weerballonnen de lucht in te laten. Aan het einde van de middag namen finalist Nikki en winnares Melissa van The Next Pop Talent het podium over en werd er meegezongen door het toegestroomde feestpubliek..

opening Jules Verne Adventureland

Attractie- & Vakantiepark Slagharen viert dit jaar haar 50 jarig bestaan. Naast nieuwe attracties heeft het park ook het entertainment vernieuwd met de gloednieuwe Magic Circus show van illusionistenduo Winfried & Angelique, topclown Pavel Boyarinov uit Rusland en trapeze acrobate Vera Hummel uit Duitsland. Daarnaast is de Cowboystuntshow is met spektakel uitgebreid. Tot slot heeft Slagharen een nieuwe 4D film Robin Hood.

 

© Sandra Veltmaat – De Stentor

4 thoughts on “Feestelijke opening Jules Verne Adventureland in Slagharen

  1. ben benieuwd….de theming lijkt niet echt wat ik ervan verwachtte …

  2. tja…jammer…dit is een thema waar je ZOVEEL mee kunt……het schijnt nog niet helemaal af te zijn… maar toch… ik had er VEEL MEER van verwacht,.,

Comments are closed.