Blackpool Pleasure Beach opent Wallace en Grommit attractie

Blackpool Pleasure Beach 2013 Darkride Wallace en GrommitHet Engelse attractiepark Blackpool Pleasure Beach heeft de vorig jaar aangekondigde darkride van Wallace en Grommit geopend. De darkride werd vorig jaar augustus al door het attractiepark aangekondigd en heet voluit: ‘Wallace and Gromit’s Thrill-O-Matic’. In een karretje rijden de bezoekers door het donkere huis en onderweg zien ze allerlei decoratie rondom Wallace en Grommit. Daarnaast zien ze verschillende stukken uit de Tv-serie van Wallace en Grommit.Het lijkt er op dat Blackpool Pleasure Beach Wallace en Grommit voor meer attracties wil gaan gebruiken, want ook een speciale souvenir winkel is geheel rond Wallace en Grommit opgebouwd. Met de bouw van de attractie is een investering van ruim zes miljoen euro gemoeid.