Nieuwe attractie voor Knoebels Amusement Park

Knoebels 2013Vanaf dit seizoen zal een nieuwe attractie deel uitmaken van de skyline van het Knoebels Amusement Park. Vorige zomer kocht de familie Knoebels deze attractie en afgelopen winter werd er hard gewerkt om de toren dit seizoen te kunnen openen. Knoebels’ Woordvoerder Joe Muscato zegt: ‘Het is al een tijdje geleden dat we een attractie van deze omvang aan het park hebben toegevoegd. We vinden het dus allemaal erg spannend.’

De nieuwe attractie, genaamd StratosFear, biedt plaats aan twaalf personen. De toren is 45 meter hoog en op de top bevind zich een soort druppelvormige koepel. Tijdens de rit worden de bezoekers langzaam omhoog getakeld naar de top van de toren. Eenmaal daar vallen ze weer met 77 km per uur omlaag richting de aarde. Momenteel wordt de attractie nog uitgebreid getest. Het is de bedoeling dat de StratosFear op 27 april haar deuren opent voor het publiek.