Ondanks sneeuw grote opkomst Paasfeest in Slagharen

Slagharen Logo 50 JaarOp eerste Paasdag – in winterse sferen – zijn ondanks de sneeuw en kou toch tienduizenden mensen naar het jaarlijkse “Grote SBS6 Paasfeest” in Slagharen gekomen. Er stond om 11:00 uur even een file van 10 kilometer naar het park.

De afgelopen weken heeft TV zender SBS6 onder haar kijkers 50.000 kaarten verdeeld. De animo was zo groot dat de kaarten heel snel waren uitverkocht. Dit jaar zijn de artiesten Willem Barth, Femke Meines, Kuikentje Piep en Dean Saunders. De presentatie is in handen van Celine Huijsmans van Shownieuws.

Ook dit jaar kunnen kinderen leuke prijzen winnen met het “paaseieren zoeken”. In totaal zijn er duizenden chocolade eitjes verstopt in het attractiepark. Tussen de vijftigduizend paaseitjes is ook een gouden ei verstopt. De vinder van het enige gouden ei heeft een volledig verzorgde vakantie in Attractie- & vakantiepark Slagharen gewonnen. Ondanks de grote toestroom van bezoekers is alles goed verlopen en is het oergezellig op het park, aldus het Attractie- & Vakantiepark. “Het SBS Paasfeest blijkt elk jaar een groter succes te worden. Daar zijn we inmiddels op voorbereid, zodat er geen lange wachtrijen staan bij het parkeren, de entree en de attracties”.

Paasfeest Slagharen 2013