Duinrell begint seizoen 2013 op 29 maart

duinrell_logoHet Attractiepark Duinrell opent op 29 maart aanstaande weer haar poorten voor het seizoen 2013. Het Duinrell-team werkte in de afgelopen ‘winterse’ periode weer hard om alle facetten van het park in orde te krijgen. Alles is klaar om de te verwachten honderdduizenden gasten in het nieuwe seizoen een dagje familieplezier te laten beleven.  Op 31 oktober sluiten de poorten van het attractiepark weer met dien verstande dat van 28 tot en met 31 oktober aangepaste openingstijden gelden.

Spanning en ontspanning spelen ook in het aankomend attractieparkseizoen weer een grote rol waarbij de nieuwste familieachtbaan Dragonfly naast vele andere attracties een hoofdrol speelt. Het tropische Tikibad, dat ’s avonds tot 22.00 uur is geopend, biedt als grootste, overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux extreme actieglijbanen, maar ook vele waterattracties waar het rustiger genieten is. Het is het Duinrell-team er weer alles aan gelegen de gast te laten genieten van het in het Wassenaarse bos- en duingebied ingebedde landgoed van meer dan één miljoen vierkante meter groot.

Foto 1. Duinrell opening attractiepark 2013

Zomershow 2013
Onder het thema: “Summer Parade” is er van 13 juli tot en met 25 augustus dagelijks om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur een nieuwe Zomershow met dans en acrobatiek.

Voor de Summer Parade wordt het theater voorzien van een lange catwalk, waardoor het publiek de show op een bijzondere wijze beleeft en direct bij de show wordt betrokken. De cast bestaat uit negen professionals, die behalve over geweldige danskwaliteiten, ook over acrobatische vaardigheden beschikken. Het publiek wordt buiten begroet door een aantal van de professionals, eenmaal binnen maakt het kennis met de overige medewerkers van de Summer Parade. In de show zijn er hoofdrollen voor onder anderen een bijzondere ballerina, een luchtacrobate, een magische Russische dame en jongleur David Severins, wiens veelzijdige kunsten als rode draad door het programma lopen. Muziek en dans vormen de basis van de show en men kan dan ook opzwepende productienummers verwachten op bij voorbeeld Pirates of the Caribbean.

Een korte of langere vakantie op Duinrell
Er zijn tal van mogelijkheden te boeken voor een korte of langere vakantie op Duinrell. De combinatie van attractiepark en Tikibad staat voor ‘eindeloos genieten’ en maakt de vakantie compleet. Dat Duinrell is gesitueerd op een schitterend land is natuurlijk een pre, maar Duinrell vormt ook een goede uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving.

Het Vakantiepark Duinrell biedt een grote variëteit aan overnachtingsmogelijkheden. Naast meerdere typen Duingalows die verschillen in comfort, prijs en capaciteit zijn er als topsegment de nieuwste Premium XL Duingalows. Het Duinhostel is een groepsaccommodatie met plaats voor 104 personen. In een groene omgeving ligt de familiecamping onderverdeeld in drie typen kampeerplaatsen zelfs met comfort basisplaatsen van 120 m² met privésanitair.

Nieuw voor dit jaar is ‘Glamourous’ kamperen; op 29 maart worden de eerste gasten ontvangen in één van de vier nieuwe lodgetenten. De lodgetent is volledig gemeubileerd met onder andere een steigerhouten zithoek en eethoek. De keuken met koud stromend water is compleet ingericht met een koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en vierpitsgasstel. De master bedroom heeft aangrenzend een tweepersoons-bedstede met daaronder voldoende bergruimte voor bagage. In de andere slaapkamer staat een stapelbed en een grote kledingkast. De bedden zijn voorzien van luxe matrassen. In de toiletruimte staat een wastafel en hangt een spiegel. Voor een douche is het slechts één minuut lopen naar het verwarmde sanitairgebouw. Aan de tent grenst een ruime veranda met een overdekt gedeelte. Op de veranda staan een picknicktafel en twee comfortabele loungestoelen. Ieder vertrek heeft een 16 ampère stroompunt en verlichting. In de lodgetent is een verankerd hotelkluisje aanwezig. Duinrell Plaza, de restaurants en de supermarkt liggen op enkele minuten loopafstand.

Vakantie- en attractiepark Duinrell ziet het komend seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet. Gezien de vele positieve reacties op de opening van de Dragonfly en de oplevering van de nieuwe  Premium XL Duingalows in 2012 zijn Philip en Roderick van Zuylen van Nijevelt ervan overtuigd dat het seizoen 2013 voorspoedig zal verlopen. “Juist onze sector, waarin gastvrijheid en beleving voor de toerist en recreant centraal staan, geeft een geweldige impuls aan een nieuwe economische groei. Ons familiepark, dat als een van de weinige nog zelfstandig is, draagt hier beslist toe bij”.

Ook dient te worden vermeld dat uit diverse onderzoeken blijkt dat bezoekers van de site www.duinrell.nl deze als zeer gebruiksvriendelijk aanmerken voor zowel vakantieboekingen, als boekingen voor lang, of kort verblijf.

One thought on “Duinrell begint seizoen 2013 op 29 maart

Comments are closed.