Drayton Manor klaar voor seizoen 2013

Drayton Manor LogoHet wachten is voorbij wanneer het Engelse attractiepark Drayton Manor haar deuren op vrijdag 15 maart weer opent voor seizoen 2013. Mensen die op zoek zijn naar plezier en avontuur zitten goed bij Drayton Manor en krijgen dit jaar de beste deals, als ze online hun tickets kopen.

Online prijzen zijn dit jaar 29 euro voor volwassenen en kinderen van 4 tot 11 jaar betalen 23 euro. De prijzen zijn alleen online geldig. Aan de poort zijn de prijzen 42 euro voor volwassenen en 31 euro voor kinderen tot 11 jaar. Het park vertrouwt dit jaar op zijn vaste attracties, zoals de vrijeval-attractie Apocalypse, de staande-achtbaan Shockwave. Daarnaast zijn ook de boomstammetjes-attractie Stormforce en de Vekoma junior-boomerang achtbaan Ben 10 van de partij.

Wel is er een nieuwigheid in kindergebied Thomas Land, dat dit jaar zijn vijfde verjaardag viert. Hier zal dit seizoen een nieuwe attractie openen, die bekend wordt gemaakt in de zomer.

Drayton Manor Theme Park

Voor bezoekers die langer dan één dag willen blijven bestaat er het Drayton Manor Hotel. Het hotel heeft 150 bedden, en heeft daarnaast 15 familiekamers die Thomas & Friends als thema hebben. Het hotel beschikt over twee bars en een restaurant, en is gelegen naast het Grill Inn restaurant in Drayton Manor wat ook bereikbaar is voor mensen die geen bezoek aan Drayton Manor brengen.

Volgens de directeur van Drayton Manor, Colin Bryan, staat er dit seizoen veel te gebeuren in Drayton Manor. Hij refereert aan de opening van een nieuwe attractie in Thomas Land, en de nieuwe film voor het 4D theater. Daarnaast is hij erg trots op dat Drayton Manor na 63 jaar nog steeds eigendom is van de familie, wat volgens hem garant staat voor een maximale prijs-kwaliteit verhouding.

Drayton Manor begint het seizoen op vrijdag 15 maart en eindigt het seizoen op 3 november. Om het seizoen feestelijk af te sluiten wordt er op 2 en 3 november vuurwerk afgeschoten.