Gloednieuw seizoen vol avontuur in Avonturenpark Hellendoorn

HellendoornNog even wachten en dan opent het familiepark van Nederland weer haar deuren voor een nieuw seizoen boordevol avontuur en plezier. Op 29 maart gaat Avonturenpark Hellendoorn van start met een gloednieuw seizoen. Naast de meer dan 30 topattracties en leuke, terugkerende evenementen als Spellendoorn en Heksendoorn, opent het park dit jaar een heuse outdoor slidepark en is er een nieuwe, spectaculaire High Dive Stuntshow. Avonturenpark Hellendoorn is dit jaar meer dan ooit een bezoek waard!

Spellendoorn ( 29 maart – 30 juni)
De opening van Avonturenpark Hellendoorn valt traditiegetrouw samen met Spellendoorn; het evenement, waarbij kinderen een deelnameformulier meekrijgen bij de entree en verspreid door het park verschillende vragen moeten oplossen. Wekelijks maken zij kans op een mooi prijzenpakket, wanneer zij bij de uitgang van het park hun deelnameformulier inleveren.

Slidepark (juni – september)
Breid het pretparkavontuur uit met een bezoek aan het unieke slidepark! In juni opent Avonturenpark Hellendoorn als eerste in Nederland een outdoor slidepark. Geniet van maar liefst 11 spectaculaire waterglijbanen, waar ook met speciale 2-persoonsbanden vanaf gegleden kan worden. Het slidepark is uniek in Nederland en een ideale aanvulling op een heerlijke dag in het pretpark. Spanning en adrenaline: in het slidepark wordt de bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn een compleet nieuwe ervaring geboden! Ben je je badpak of zwembroek vergeten? Geen probleem:  Avonturenpark Hellendoorn verkoopt in de winkel voordelige badkleding.

Zomershow: High Dive Stuntshow (29 juni t/m 1 september)
Deze zomer kun je genieten van een weergaloze High Dive stuntshow. Stap in de wereld van piraten en beleef spannende avonturen. High Dive Stuntshow is een show met supercoole stunts en sprongen vanaf duizelingwekkende hoogtes. Deze show mag je niet missen! Op 24 en 31 juli en 7 augustus is het park extra lang geopend tijdens de Zinderende Zomeravonden. Echte avonturiers kunnen extra lang genieten in het park; het park is deze avonden namelijk tot 22:00 uur geopend. De avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21:45 uur.

Heksendoorn (12 – 27 oktober)
Heksen en andere enge figuren maken hun opwachting in het park tijdens Heksendoorn, waar de lieve, maar chaotische opperheks Odelia van 12 tot en met 27 oktober de leiding over het park krijgt. Zij zal weer verschijnen in de griezelig leuke familieshow van Kareltje & Jasmijn, dé kinderhelden van het park. Heksendoorn is spannender dan ooit. Echte durfals kunnen hun lef testen in het nieuwe spookhuis. Op 19 en 26 oktober is het park extra lang geopend tot 21:00 uur. De Heksendoorn avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.45 uur. Durf jij het aan?