Duinrell breidt vakantieaanbod uit met glamping

Op 29 maart aanstaande breidt Duinrell het vakantiepark uit met vier compleet ingerichte lodgetenten. De gasten krijgen daarmee de mogelijkheid om op Duinrell te glamperen dat staat voor in luxe in de natuur kamperen.

Lodgetent Duinrell interieur (2013) lDeze riante zespersoonstenten met een vloeroppervlak van 5 x 9 meter en een veranda van 6 x 3 meter, waarvan 2 meter overdekt, worden geplaatst op het kampeerveld het ‘Romantisch Kamp’, dat op slechts één minuutje lopen van het sanitairgebouw ligt. De lodgetenten zijn voorzien van stroom en verlichting en uitgerust met een eigen toilet. Ze bieden het comfort van een vakantiehuisje met het buitengevoel van kamperen.

Een ‘glampingvakantie’ wordt onvergetelijk door de overige faciliteiten die Duinrell te bieden heeft; het attractiepark, het Tikibad en de mooie omgeving.

Naast deze logetenten zijn er op Duinrell vele andere verblijfsmogelijkheden mogelijk  zoals kamperen in eigen tent of caravan, de Duingalows en het Duinhostel. Uit de boekingen, die tot nu toe zijn gedaan, blijkt dat de lodgetenten duidelijk in een vakantiebehoefte voorzien.

Lodgetent Duinrell exterieur (2013) l Lodgetent Duinrell interieur (2013) lDetails lodgetent
De lodgetent is volledig gemeubileerd met onder andere een steigerhouten zithoek en eethoek. De keuken met koud stromend water is compleet ingericht met een koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en vierpitsgasstel. De master bedroom heeft aangrenzend een tweepersoons-bedstede met daaronder voldoende bergruimte voor bagage. In de andere slaapkamer staat een stapelbed en een grote kledingkast. De bedden zijn voorzien van luxe matrassen. In de toiletruimte staat een wastafel en hangt een spiegel. Voor een douche is het slechts één minuut lopen naar het verwarmde sanitairgebouw. Aan de tent grenst een ruime veranda met een overdekt gedeelte. Op de veranda staan een picknicktafel en twee comfortabele loungestoelen. Ieder vertrek heeft een 16 ampère stroompunt en verlichting. In de lodgetent is een verankerd hotelkluisje aanwezig. Duinrell Plaza, de restaurants en de supermarkt liggen op enkele minuten loopafstand.