Lightwater Valley verliest 12 procent bezoekers in 2012

PrintHet Engelse attractiepark Lightwater Valley zit volgens RideRater in zwaar weer. De bezoekersaantallen daalden met 12 procent naar een 310.000. Dit terwijl het attractiepark in 2011 nog 350.000 bezoekers mocht verwelkomen. De mededeling komt op het moment dat het attractiepark toestemming heeft gekregen voor de bouw van 106 vakantiehuisjes onder de naam ‘Lightwater Valley Holiday Village’. Volgens de algemeen-directeur van het attractiepark Mark Bainbridge is dit nieuwe vakantiepark cruciaal voor het voortbestaan van het attractiepark. Volgens hem kan het park niet nog twee van dit soort jaren aan. Hij hoopt met de komst van de nieuwe vakantiehuisjes meer omzet te kunnen generen.

Het attractiepark is vooral bekend door haar achtbaan ‘Ultimate’ deze 2268 meter lange achtbaan was lange tijd de langste achtbaan ter wereld. De laatste jaren gaat het bergafwaarts met het attractiepark. Bekijk na de klik enkele impressies van het nieuwe vakantiepark!