Attractiepark Toverland presenteert het Toverlicht Festival

Logo ToverlandAttractiepark Toverland presenteert tijdens de kerstvakantie het nieuwe Toverlicht Festival. Twee weken lang wordt het Land van Toos (de eerste hal) extra sfeervol verlicht. Tussen de attracties vind je bijzondere lichtobjecten en je kunt genieten van extra entertainment, zoals magische acts.

Naast de Toos Tovershow wordt er twee keer per dag een goochelshow opgevoerd op een podium bij restaurant MaMouche. Voor de meer traditionele kerstsfeer met kerstversieringen en kerstmuziek kunnen bezoekers in de Magic Forest terecht. Op Eerste en Tweede Kerstdag brengen the Triolettes je helemaal in de stemming. Deze drie zangeressen steken bekende kerstklassiekers in een swingend jaren 50 jasje. Tijdens de kerstdagen bestaat bovendien de gelegenheid deel te nemen aan de kerstbrunch of het kerstbuffet.

Laser-lichtshow
Het Toverlicht Festival wordt elke dag op bijzondere wijze afgesloten met een laser-lichtshow, speciaal ontwikkeld voor Toverland in samenwerking met Laserforum Venlo. De huismagiër van Toverland en Toverland-mascotte Toos Toverhoed laten zien hoe zij licht kunnen betoveren. Ze laten licht verschijnen, verdwijnen en van richting veranderen. Na zo’n magisch mooie dag zou je willen dat ze ook de tijd konden terugtoveren…

Praktische info
Het Toverlicht Festival duurt van 22 december 2012 t/m 6 januari 2013. Attractiepark Toverland is die periode dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De buitenattracties –inclusief de nieuwe achtbaan d’wervelwind- zijn geopend indien het weer dat toelaat. Kijk voor prijzen en actuele informatie over openingstijden van attracties op www.toverland.nl.