Drayton Manor geeft korting op entreeprijs

Het Engelse attractiepark Drayton Manor heeft besloten om doordeweekse dagen voor kerstmis, en op alle dagen na kerstmis een fikse korting te geven op de entreeprijs. In plaats van 20 pond betaald de bezoeker nu slechts 15 pond voor een kaartje. De winteropenstelling van Drayton Manor is een groot succes gebleken. Vorige week maakte het attractiepark al bekend extra dagen geopend te zijn om alle mensen van dienst te kunnen zijn. Drayton Manor is sinds vorige maand geopend voor de winteropenstelling met als thema ‘The Knight Before Christmas’. De rondvaart attractie ‘Excalibur’ is omgebouwd tot het grote kasteel van ‘Father Christmas’. Tijdens de winteropenstelling heeft het attractiepark diverse attracties, waaronder de nieuwste achtbaan Ben 10 – Ultimate Mission, geopend.