Walygator Parc onder toezicht van justitie

Het Franse attractiepark Walygator Parc is onder toezicht van de Franse justitie komen te staan. Het park heeft een schuld van enkele miljoenen euro’s en de Franse justitie zal nu gaan beoordelen of het attractiepark levensvatbaar is. De eigenaar van het park; ‘Didier Le Douarin’ ziet het opvallend genoeg als iets positiefs. Hij vreesde vanwege de grote schuld dat het park failliet zou worden verklaard, maar nu krijgt hij tot eind januari 2013 de tijd om te bewijzen dat zijn attractiepark toekomst heeft. Het is al langer duidelijk dat het niet goed gaat met Walygator Parc. In mei van dit jaar kwam het bericht naar buiten dat Walygator Parc afstevent op een faillissement en niet veel later werd het park voor de rechter gedaagd door ontevreden werknemers.