Slagharen twee maal genomineerd voor publieksprijs 2012

Slagharen LogoAttractie- & Vakantiepark Slagharen heeft bij het jaarlijkse Diamond Theme Park Awards de nominaties binnengesleept voor “Beste Evenementen en Beste Personeel” in Nederland en België. In een eerste ronde konden bezoekers van pretparken en dierenparken in Nederland en België via de site van Diamond Theme Park Award hun stem uitbrengen op onder meer hun favoriete park, de beste attracties of het mooiste dierenverblijf. De beste zes uit 18 categorieën vechten nu de finale ronde uit. De beslissing valt op 31 december.

De Diamond Theme Park Awards zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste referenties voor pretparken en dierentuinen uit België en Nederland. Deze “Oscars voor de parken in de Lage Landen” bestaan sinds 2010. Via voorgestelde nominaties kunnen bezoekers stemmen op hun favoriet in verschillende categorieën. De voorafgaande editie bewees met 50.000 stemmen dat een groot publiek een park wil belonen voor het harde werk. Slagharen bestaat volgend seizoen 50 jaar en viert het jubileum groots, onder andere met vier nieuwe attracties die voorafgaand aan de seizoensopening zullen worden onthuld.