Knott’s Berry Farm opent 3 nieuwe attracties in 2013

Knotts Berry Farm LogoHet Amerikaanse attractiepark Knott’s Berry Farm heeft op een persconferentie bekend gemaakt in 2013 drie nieuwe attracties te zullen openen. Onder de attracties is één achtbaan. De achtbaan zal geleverd worden door Mack Rides en zal een wildemuis-achtbaan zijn. De achtbaan is vergelijkbaar met de verdwenen achtbaan ‘Flying Dutchman Goldmine’ uit Walibi Holland en met de Ghost Chasers uit Movie Park Germany. De overige twee attracties zijn een ‘Flying Scooters’-attractie met de naam ‘‘Surfside Glider’ en een draaimolen met de naam ‘Pacific Scrambler’ die alleen verplaatst wordt binnen het park en in feite dus geen nieuwe attractie is. Al deze nieuwigheden gaan wel ten koste van de waterattractie ‘Perilous Plunge’. Deze attractie heeft na twaalf jaar trouwe dienst moeten wijken.