Zombies vallen bezoekers van Walibi Belgium aan tijdens Halloween

Halloween in Walibi Belgium belooft een klepper van formaat te worden met Marva als meest ergerlijke hoofdpersonage. Vorig jaar, bij de afsluiter van Halloween vielen Marva en haar monsters ten prooi aan een bende bloeddorstige zombies. Marva, op haar beurt zelf een zombie, staat nu aan het hoofd van een leger zombies die samen een dodelijk virus “Virus-Z1” bereiden om de bezoekers te besmetten. Dit jaar zijn het de bezoekers die zich moeten weren tegen de zombies!

Het wordt de grootste en de griezeligste Halloween ooit in Walibi, met maar liefst 6 haunted houses, 3 scare zones, 4 nocturnes, een show met vuurwerk en een heuse zombie bar! Hiermee verdubbelt Walibi haar investeringen voor de meest succesvolle periode van het jaar. Nog nooit was Halloween in Walibi zo groots, zo goed en zo schrikwekkend. Halloween Zombie Attack vindt plaats op 20 en 21 oktober, op 26 oktober (van 16u – 22u) en van 27 oktober tot 4 november.

Marva zombie
Marva is een vergane circusartieste wiens gloriejaren heel ver achter haar liggen. Deze afstotelijke oude dame heeft nu nog maar één doel voor ogen: het leven op aarde vernietigen! Marva werd vorig jaar aangevallen door zombies waardoor zij nu zelf een levende dode is. Dit jaar, bereidt ze in het geheim een dodelijk virus om alle levende wezens, waaronder ook de bezoekers, aan te vallen.

Halloween in Walibi is… 12 extra attracties!
Ook dit jaar blijft Walibi pionier! 12 speciale Halloween activiteiten waarvan 6 haunted houses, 185 dwalende zombies en een verbluffende show op en rond het meer tijdens de nocturnes. Een werkelijke meerwaarde voor de talrijke bezoekers die jaarlijks tijdens deze angstaanjagende periode het park bestormen, weer of geen weer. Overdag zal het pretpark gericht zijn op Halloween voor families, ’s avonds en tijdens de nocturnes zijn het vooral de teenagers en de jong volwassenen die zich aangesproken zullen voelen door de lading horror.

Virus-Z1
Dit nieuwe haunted house is duidelijk niet bestemd voor gevoelige zieltjes. Hier bereidt Marva samen met haar leger zombies een dodelijk virus. Geen enkel menselijk wezen zal hier aan kunnen ontsnappen, eenmaal binnen verandert elke mens in een levende dode. Het huis wordt gebouwd over
2 verdiepingen.

Mad House 3D
Een nieuw haunted house in 3D. De bezoekers moeten voor dit huis een 3D brilletje dragen en zullen op deze manier in de maling genomen worden door de vele speciale 3D effecten. Overdag is dit spookhuis toegankelijk voor kinderen. Bij het vallen van de nacht zullen de zombies het huis echter bestormen en zijn kinderen niet meer welkom.

Toxic Palace
Deze reusachtige tent staat aan de voet van het Reuzenrad en brengt acrobatie met als achtergrond een muur van indrukwekkende projecties. Toegankelijk voor alle bezoekers, groot en klein.

Insomnia
Dit haunted house werd vorig jaar uitgeroepen als het beste doorloophuis van Halloween in Walibi. In dit huis wordt de werkelijkheid omgetoverd tot een nachtmerrie met slapeloze nachten als gevolg.

Zoo Terror
Een klassieker, voor het derde jaar op rij staat deze Halloween attractie er als een huis aan de voet van de Dalton Terror. De monsters zijn ontsnapt uit de zoo en verschuilden zich in dit huis achter elke hoek en kant.

Project Z
De directie van het park neemt haar voorzorgen: al wie deze attractie betreedt, doet dat op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Wat er in dit gebouw gebeurt, blijft een groot geheim…

Zombie River
De Gold River Adventure wordt overgenomen door zombies. De attractie is daardoor niet meer de kalme, aan- gename vaart door het water, maar eerder een mysterieuze ontdekking doorheen een mistige jungle.

Zombie Bar
Zin in een gezombifieerde cocktail? Enkel de houders van een RIP Pass hebben het geluk om toegang te krijgen tot het eiland in het midden van het meer. De RIP Passen worden enkel online verkocht en geven naast toegang tot de zombie bar ook toegang tot de at- tracties zonder te moeten wachten. Ze zijn daarom ook beperkt tot 500 per dag.

3 scare zones: Zombie Cemetery, Far West et Zombie Invasion
Een scare zone is een deel van het park waar elke bezoeker onherroepelijk langs moet. Er is dan ook geen ontkomen aan, kom je naar Halloween Walibi dan zal je langs deze schrikzones moeten: angstaanjagende figuren, rook, indringende geluiden, decors die er niet om liegen,… kortom Halloween ten top.

Halloween voor de allerkleinsten
Walibi Playland, de kinderzone van het park zal aangekleed worden met pompoenen, hooi en hop! Zo kunnen de allerkleinsten reeds van een beetje Halloween magie genieten.

4 Halloween nocturnes: Zombie Attack ten top!
Gedurende de dag heeft Marva tijd gehad om samen met haar zombies een dodelijk virus te produceren. Dit virus zal ingezet worden tijdens de afsluitende show om 20u30 waar ze een laatste aanval lanceert op de bezoekers. Zal ze erin slagen het menselijk ras uit te roeien? De afsluitende show is het orgelpunt van een helse Halloween nocturne in Walibi.

Halloween in Walibi: het grootste Halloween event van België! Reeds 12 jaar lang!
Elk jaar zakken zo’n 120.000 mensen af naar Walibi om dit unieke event mee te kunnen maken. Door de jaren heen is Halloween uitgegroeid tot de allerbelangrijkste periode van het jaar voor Walibi. Halloween in Walibi, vanaf 20 oktober, elk weekend en elke dag van 27 oktober tot 4 november (herfstvakantie). 26 oktober special Avant-première van 16u tot 22u Halloween nocturnes open tot 22u op 27, 28 en op 31 oktober en 1 november 2012.