Directeur Walibi Holland zet tatoeage van Halloween Fright Nights

Tijdens de première avond van Halloween Fright Nights heeft de directeur van Walibi Holland, Mascha van Till, een Halloween tatoeage laten zetten. Net als Mascha van Till kregen ook de 5 grootste Eddie de Clown fans, het gezicht van Halloween Fright Nights, een tatoeage gezet door Nederlands bekendste tatoeëerder Henk Schiffmacher.

Vrijdag 12 oktober vond de première plaats van Halloween Fright Nights 2012 in Walibi Holland. Tijdens deze première avond werd bij 5 gelukkige winnaars een tatoeage van horrorclown Eddie de Clown gezet. Ook liet directeur Mascha van Till een Halloween tatoeage zetten door Henk Schiffmacher: “Halloween Frights Nights is een geweldig evenement van top kwaliteit. Voor Walibi een prestatie om trots op te zijn. Toen de tatoeage-actie door Henk Schiffmacher aan me werd voorgelegd, was ik direct enthousiast. Ik bood mezelf meteen als eerste kandidaat aan. En wie A zegt, moet B zeggen…ook al doet het pijn!”.

Over het algemeen blikt Walibi Holland terug op een geslaagd eerste weekend. Halloween Fright Nights vindt nog twee weekenden in de herfstvakantie plaats.

Algemene informatie
Halloween Fright Nights vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 12 tot en met 28 oktober 2012 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen.

Meer informatie is te vinden op: www.frightnights.nl.