Vier avonden griezelen in Attractiepark Toverland

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober en op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober is het Halloween in Attractiepark Toverland. Van 19.00 uur tot 23.00 uur wordt het park ingenomen door tientallen heksen, zombies en vampieren, die niets liever willen dan de bezoekers de stuipen op het lijf jagen.

Tijdens de Halloweenavonden wordt Toverland opgedeeld in zes verschillende scare-zones met ieder een eigen thema, bijbehorende karakters en spannende muziek. Hoe dieper je het park inloopt, hoe enger het wordt. In het Land van Toos is het happy Halloween. Hier kunnen kinderen griezelige en lieve heksen en tovenaars tegenkomen. In de mummiehoek en op het vampierenkerkhof wordt het al spannender. En wie echt nergens bang voor is, moet zich maar eens in het Troy-gebied wagen. Sterkte!

Naast de tientallen acteurs die rondlopen, treedt er een live percussieband op. Bovendien wordt er twee keer per avond een vuurshow vertoond op het eiland in de speelvijver. Vanaf 22.45 uur vieren alle enge wezens een slotfeestje op het entreeplein, waarbij de bezoekers vrolijk worden uitgezwaaid.

Halloween in Toverland is opgezet in samenwerking met Jora Entertainment. Het evenement is geschikt voor de hele familie. Echte horror hoeven bezoekers niet te verwachten; wel zullen ze waarschijnlijk een paar keer goed schrikken. Ouders kunnen aan de hand van de speciale parkplattegrond bepalen welke zones ze met hun kinderen bezoeken.

Op Halloweendagen is het park geopend van 10.00 tot 23.00 uur, het Halloween begint om 19.00 uur. Abonnementhouders hebben gratis toegang. Voor overige bezoekers gelden de reguliere entreeprijzen: Volwassenen: €22,- kinderen 90 – 120 cm: €14,50. Vanaf 16.00 uur geldt een kortingstarief: Volwassenen: € 16,50 Kinderen 90-120 cm: € 14,50.  Het is gasten van 16 jaar en ouder niet toegestaan om zich te verkleden, schminken en/of met een masker op het park te betreden.