Rocky de Bever test ‘d Wervelwind in Toverland

Rockydebever.nl kreeg vandaag de kans om de nieuwe achtbaan ‘d Wervelwind in Attractiepark Toverland uitvoerig te testen. Toverland heeft erg veel aandacht besteed aan deze nieuwe aanwinst. Hoewel het themagebied waarin ‘d Wervelwind ligt nog volop wordt ontwikkeld kun je duidelijk zien dat er veel aandacht naar het project is gegaan.
Het station van ‘d Wervelwind is mooi uitgewerkt en de details rondom de achtbaan zijn ook fraai. De rit zelf is erg plezierig en goed uitgevoerd. De trein rijdt zeer soepel over de baan heen, het draaien van de treinen gebeurt niet overdreven vaak en is goed gedoseerd. De on-board muziek voegt een leuk effect toe aan de ritbeleving. Toverland laat zien dat ze met deze nieuwe investering erg goed bezig zijn, en dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Toverland zit de komende tijd niet stil want volgend jaar wordt bijvoorbeeld de hele Magische Vallei geopend, waar onder andere een wildwaterbaan deel van zal uitmaken. Bekijk hieronder een aantal foto’s van ‘d Wervelwind.