Walibi Holland introduceert Fast Lane

Walibi Holland introduceert als eerste Nederlandse attractiepark Fast Lane, een systeem waarbij de bezoeker wachtrijen kan vermijden. Vanaf vrijdag 12 oktober kunnen bezoekers via hun smartphone een Fast Lane ticket kopen.

Walibi Holland is het eerste attractiepark in Nederland dat haar gasten een oplossing biedt zodat men niet langer in de wachtrij hoeft te staan. Fast Lane is een reserveringssysteem dat een plaats in een attractie voor de bezoeker vrij houdt zodat men niet in de wachtrij hoeft te staan. Zo kan er meer tijd besteedt worden aan genieten in het park en minder aan wachten. Wanneer een bezoeker bijna aan de beurt is, krijgt hij of zij een seintje op de smartphone en kan diegene instappen via de speciale Fast Lane ingang.

Bronze, Silver of Gold
Bezoekers kunnen hun tickets kopen via hun smartphone wanneer zij in het park aanwezig zijn en hebben de keuze uit drie soorten Fast Lane tickets; Bronze, Silver of Gold. De reservering wordt gemaakt met dezelfde wachttijd, maar met één verschil: men hoeft niet in de rij te staan om te wachten. Een Silver ticket verkort de wachttijd aanzienlijk. Met deze reservering hoeven bezoekers niet in de wachtrij te staan en de wachttijd wordt verminderd met maar liefst 50%. Een golden Fast Lane ticket verkort de wachttijd met maar liefst 90% ten opzichte van de actuele wachttijd. Op deze manier kunnen bezoekers nóg meer uit een dag Walibi halen.
Meer informatie over Walibi Holland en de Fast Lane is te vinden op: www.walibi.nl/fastlane