Halloween Horror Feest in Movie Park

Van 3 oktober tot en met 3 november wordt voor de 14e keer het grootste Horror-evenement van Europa gehouden. De bezoekers van het film- en entertainmentpark in Bottro-Kirchhellen, vlak over de grens in Duitsland op 1,5 uur rijden vanaf Utrecht, ervaren dan wat écht griezelen is. Zo’n 200 monsters, zombies en andere helse wezens zorgen elke donderdag, vrijdag en zaterdag voor koelbloedige taferelen door het hele park. Beschermd door de nevel en omgeven door mysterieuze muziek besluipen de ondoden de gasten en bezorgen hen met hun afschrikwekkende uiterlijk en doorborende blikken gegarandeerd kippenvel.

Kleine 2 miljoen horror-fans
Movie Park Germany was 14 jaar geleden het eerste attractiepark dat het Amerikaanse Halloween-feest naar Duitsland haalde. Van tevoren was het park zich niet bewust van het effect dat het zou hebben. Meer dan 1,8 miljoen bezoekers hebben sindsdien hun oerangsten overwonnen in Movie Park Germany. Op sommige dagen werd zelfs een record van bijna 30.000 bezoekers op één dag gehaald.

Movie Park Halloween 2012400 Extra medewerkers en vier horrorlabyrinten
Deze hoge kwaliteit vereist continue verbetering van het Halloween Horror Feest. Voor de 16 evenementdagen worden meer dan 200
monster-vertolkers en 200 extra medewerkers aangenomen, vier extra en uitvoerig aangeklede horror-labyrinten ingericht en een eigen geproduceerde Halloween-show opgevoerd. De doolhoven worden ook bewoond door monsters en zijn ook voor de echte horrorfans een beproeving: smalle gangen, volledige duisternis, griezelige scenes en oor-verdovend lawaai zijn de ingrediënten van een echte horror-ervaring.

Halloween voor kinderen
Omdat het Horror Feest in de avond niet geschikt is voor kinderen, wordt overdag tussen 12.00 en 17.00 uur het Kinder-Halloween gehouden. Er kunnen pompoenen worden gesneden, kinderen kunnen zich laten schminken en er is de mogelijkheid om vogelverschrikkers te maken. Natuurlijk is er een speciaal kinder-doolhof en kan het typische trick-or-treat-spel gespeeld worden.

Tickets
Alle speciale Halloween-attracties zijn bij de reguliere toegangsprijs inbegrepen. Vanaf 15.00 uur is het After-Dark-Ticket tegen een gereduceerde prijs verkrijgbaar. Tickets voor 27 en 31 oktober zijn vanwege de verwachte grote belangstelling alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Meer informatie en tickets via www.moviepark.nl of facebook.com/MovieParkGermanyNederlands.