Nieuwe K3-attracties in Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden heeft grootse plannen: Nederlands mooiste indoorpark breidt uit met maar liefst drie outdoor attracties. Op deze manier heeft het Plopsa-park nog meer te bieden, of het nu mooi of slecht weer is!

Plopsa Indoor Coevorden is maandag 3 september gestart met de grondwerken van de nieuwe buitenzone. Het Nederlandse park verwelkomt eind 2012 drie nieuwe topattracties: de K3-Brandweermolen, het K3-Verkeerspark en een speeltuin. Met de uitbreiding gaat een investering van 500.000 euro gepaard. “Al van bij de start in 2010 waren er plannen voor een ruimere buitenzone.” aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep “Met de uitbreiding willen wij de bezoekers dan ook meer comfort en keuze bieden.”

De brandweermolen en het verkeerspark staan volledig in het teken van K3. “Wij kunnen haast niet wachten om de attracties te testen. Wij vinden het echt geweldig om een eigen K3-zone in Plopsa Indoor Coevorden te hebben.” zo zegt Nederlands populairste meidengroep.  Dit is niet de enige inbreng van K3 in het park, vanaf januari 2013 kunnen scholen ook een unieke K3-Verkeersles boeken bij een schoolreis in Plopsa Indoor Coevorden.