Avonturenpark Hellendoorn organiseert bezemsteelrace

Op zondag 7 oktober kunnen alle kinderen, die van griezelen houden, zich verzamelen in het centrum van Enschede. Daar wordt de allereerste echte ‘bezemstelen race’ van Nederland gehouden ter gelegenheid van de start van Heksendoorn 2012. Kinderen tussen de 5 en de 12 jaar oud kunnen zich inschrijven om mee te doen, waarmee ze mooie prijzen kunnen winnen. Op zondag 7 oktober vanaf 14:00 uur wordt de eerste officiële ‘bezemstelen race’ van Nederland georganiseerd door Avonturenpark Hellendoorn. Kinderen in de leeftijd  5 tot en met 12 jaar verzamelen zich op het van Heekplein in Enschede en krijgen een eigen Sorbo bezemsteel. Na het startsein rennen de kinderen 150 meter over het van Heekplein. De wedstrijd wordt ingedeeld in meerdere leeftijdscategorieën. Inschrijven kan vooraf via team.marketing@avonturenpark.nl wanneer er nog plekken beschikbaar zijn kan men zich op de dag zelf ook nog inschrijven vanaf 14:00 uur op het van Heekplein in Enschede. De snelste renners winnen een seizoenjaarkaart van Avonturenpark Hellendoorn die geldig is tijdens Heksendoorn 2012 én heel seizoen 2013. Ook wordt er een originaliteitprijs uitgereikt voor de meest originele heks. De Opperheks van Heksendoorn staat langs de kant om de deelnemers aan te moedigen. Kareltje & Jasmijn zullen het feest compleet maken.

Programma van de dag:

  • Inschrijving: 14:00 uur
  • Run: 15:00 uur
  • Uitreiking: rond 16:00 uur

In oktober wordt het park omgetoverd tot het griezelige Heksendoorn. De laatste twee weken van oktober (13-28 oktober) verzamelen alle heksen zich in Avonturenpark Hellendoorn om daar de kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Het park opent een geheel nieuw spookhuis dat alleen tijdens Heksendoorn te bezoeken is en onder leiding aan een nieuwe inwoner van Heksendoorn staat. Op 20 en 27 oktober kunnen de meest heldhaftige bezoekers in het donker verder griezelen, want dan is het park tot 21:00 uur geopend. Deze avonden worden afgesloten met een spectaculaire avondshow!