Toverland nieuwe hoofdsponsor Roda JC

Roda JC Kerkrade heeft in Toverland haar nieuwe hoofd- en shirtsponsor gevonden. Met het attractiepark is een éénjarige overeenkomst gesloten. Na het eerste jaar zal het hoofdsponsorschap geëvalueerd worden. Attractiepark Toverland is onderdeel van de Gelissen Group.

Tot de Gelissen Group behoort ook GEPLA. GEPLA zal een belangrijke rol gaan spelen bij de verwachte verbouwing op de derde etage in het Parkstad Limburg Stadion, waar een aantal skyboxen getransformeerd zullen worden naar één grote sponsor- en partnerlounge.
Marcel van den Bunder, algemeen directeur van Roda JC Kerkrade laat weten ‘heel blij’ te zijn met het aantrekken van de nieuwe hoofd- en shirtsponsor: “De constructie met de Gelissen Group is van grote strategische waarde. Allereerst zijn we trots dat een gerenommeerd attractiepark als Toverland op ons shirt komt. Niet voor niets werd het park het afgelopen jaar door ANWB-leden verkozen tot ‘leukste uitje van Nederland’. Daarnaast is de combinatie van enerzijds shirtsponsoring en anderzijds de mogelijkheden tot een verbouwing in het stadion erg uniek.

Ik ben er van overtuigd dat de veelzijdigheid van deze deal, voor beide partijen ontzettend veel rendement zal opleveren.  Wij zijn vereerd om gebruik te kunnen maken van de kennis en expertise die Jean Gelissen in het Limburgse bedrijfsleven heeft.  Wij kunnen straks de exploitatie van ons stadion, ook buiten wedstrijddagen, naar een veel hoger niveau tillen. Hoewel het hoofd- en shirtsponsorschap vooralsnog een periode van één jaar betreft, hebben beiden partijen de intentie om langer met elkaar samen te werken.”
Ook Jean Gelissen, Algemeen Directeur, van de Gelissen Group, is heel blij met de samenwerking.  “Attractiepark Toverland heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot het best gewaarde attractiepark van Nederland. Op dit moment wordt het park uitgebreid met een nieuw themagebied met acht nieuwe attracties die een groot publiek zullen aanspreken. Het sponsorschap van Roda JC is voor ons een unieke gelegenheid om landelijk onze naamsbekendheid te vergroten. Samen met Roda JC willen wij graag de Limburgse passie en trots uitdragen.”

De officiële contractondertekening vindt plaats op zaterdag 1 september ,voorafgaand aan de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Willem II. Vanaf die wedstrijd zal Roda JC Kerkrade ook met de naam ‘Toverland’ op de borst spelen.