Six Flags New England stelt Sky Screamer uit tot 2014

Het Amerikaanse attractiepark Six Flags New England stelt de bouw van de hoogste Sky Screamer uit tot seizoen 2014. Dat meldt Screamscape.com op gezag van eigen bronnen. Voor 2013 gaat het attractiepark wel iets anders openen, maar wat dat gaat worden is nog onbekend. De Sky Screamer van Six Flags New England zal de hoogste ter wereld gaan worden. Het attractiepark kreeg begin deze maand nog de vergunning verleend voor de bouw van de attractie. Het plan is om de Sky Screamer 114 meter hoog te laten bouwen, maar het is met deze vergunning mogelijk om tot 125 meter hoog te mogen bouwen. De Sky Screamer is een hoge zweefmolen die bezoekers laat ronddraaien met snelheden rond de 70 kilometer per uur. De Sky Screamer wordt gebouwd door het bedrijf Fun Time.