Walibi’s nieuwe look zorgt voor uitstekend seizoen

Walibi Holland heeft tot nu toe een geslaagd seizoen achter de rug. De hoge bezoekersaantallen zijn onder andere te wijten aan de komst van Walibi’s nieuwe look & feel en het goede attractieparkenweer.

Mascha van Till, directeur Walibi Holland: “Qua bezoekersaantallen lopen we voor vergeleken met afgelopen jaar. Walibi Holland heeft vorig jaar sinds de rebranding geïnvesteerd in een nieuwe frisse look en feel. Zo is bijvoorbeeld de Mainstreet volledig onder handen genomen en is de Hall of Fame compleet vernieuwd. Daarnaast is in april ‘Club Psyke: 5D Experience’ geopend, een nieuwe unieke attractie waar veel bezoekers nieuwsgierig naar zijn.” Uit onderzoek blijkt dat deze nieuwe look en de nieuwe attractie uitstekend worden gewaardeerd door onze bezoekers. Bovendien heeft Walibi Holland onlangs een wereldprimeur gelanceerd: Thrill Battle. Met deze interactieve game applicatie worden bezoekers uitgedaagd om alle extreme rides van het park te bedwingen. Ook heeft het gunstige attractieparkenweer in het voorjaar en de afgelopen zomerweek ervoor gezorgd dat vele bezoekers het attractiepark opzochten.

Festivals
Verder biedt Walibi Holland haar gasten ook dit seizoen weer een extra beleving door het aanbieden van verschillende festivals. Op dit moment vindt het festival Summer Nights plaats. De eerste avond van Summer Nights trok veel bezoekers naar Walibi Holland. Het festival vindt nog plaats op 1, 8 en 15 augustus van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden is Walibi Holland niet alleen extra lang open, ook worden bezoekers zomers onthaald met salsa dansen op ritmische klanken van een Carribean showband, zomerse beats van diverse dj’s en elke avond een spetterend optreden. Op 25 juli stond Charly Luske op het hoofdpodium, gevolgd door Berget Lewis (1 augustus), Yes-R (8 augustus) en Glennis Grace (15 augustus). Elke avond wordt afgesloten met een adembenemende vuurwerkshow. Daarnaast vindt van 12 tot en met 28 oktober het beruchte festival Halloween Fright Nights weer plaats.