Rocky de Bever bezoekt Summer Nights 2012

Walibi HollandGisteren was het weer zo ver: de Summer Nights 2012 in Walibi Holland! Het is al weer de tweede keer dat de Summer Nights worden georganiseerd in dit attractiepark nabij Biddinghuizen. Walibi Holland had in de avonduren weer een vol programma met allerlei artiesten en ook een afsluitende vuurwerkshow. Het team van Rocky de Bever was erbij en maakte een verslag van deze dag.

Drukte valt mee

Rond 14:00 uur kwamen we bij Walibi Holland aan. Het bleek al behoorlijk druk te zijn want beide parkeerterreinen waren in gebruik. Eén parkeerterrein was zelfs al helemaal vol! De andere begon ook behoorlijk vol te worden. Eenmaal in het park merkte je relatief weinig van de drukte, voor de achtbanen stond een rij van 15 – 30 minuten en voor de waterattracties 45 – 60 minuten wachttijd. Vanaf 18:00 uur begon het avondprogramma. De mainstage was de hele avond goed gevuld met diverse acts. Naast de shows was er in WAB-Plaza het spel ’60 seconds to win’. Hierin konden bezoekers zelf proberen prijzen te pakken. Naast dit spel was er ook Carribean entertainment in het themagebied Mexico.

Mainstage

Zoals gezegd was de mainstage de hele avond goed gevuld met allerlei acts. Om 20:00 uur kregen wij eerst de Hustle Kidz, bekend van Holland’s Got Talent, te zien en vervolgens de groep ‘Get Motivated’. Om 21:00 uur was er een extra show van Rockstars: The Battle. Het viel op dat er veel mensen bleven hangen bij het podium: de hele avond was er redelijk veel publiek. Om 21:45 uur was het de beurt aan CPG die het voorprogramma van Charly Luske verzorgden. Om 22:30 was Charly Luske aan de beurt die een aantal nummers ten gehore bracht. De avond werd afgesloten met een groots vuurwerk.

Interview

Het team van Rocky de Bever hield eerder op de dag een interview met de PR-Manager van Walibi Holland: Lindy Voskuil. We stelden haar vragen over diverse zaken rond de Summer Nights, vroegen wat er met het vakantiepark ging gebeuren en of er nog WiFi in het park gaat komen. We raden iedereen aan om naar de Summer Nights te komen. De Summer Nights zijn zoals we gisteren hebben meegemaakt hele gezellige avonden waar je je geen moment verveelt!

Foto’s van de Summer Nights

One thought on “Rocky de Bever bezoekt Summer Nights 2012

  1. Hi, weet je misschien of de komende summer nights ook redelijk rustig zijn?
    Thanks!

Comments are closed.