Staking in Disneyland Parijs

Zaterdag trof een staking het Franse attractiepark Disneyland Parijs. De medewerkers van een extern ingehuurd bedrijf die verantwoordelijk is voor de schoonmaak in het park waren aan het staken. Dit leidde ertoe dat het attractiepark vandaag niet op tijd geopend kon worden. Naast dat het park niet op tijd werd schoongemaakt blokkeerden de stakende medewerkers ook de ingang van het park. De eigen medewerkers van Disneyland Parijs hebben vervolgens het park schoongemaakt en de bezoekers binnen gelaten via een alternatieve ingang. Uiteindelijk heeft de opening van het park 20 minuten vertraging opgelopen.

One thought on “Staking in Disneyland Parijs

  1. Vervelend dit! Disneyland Parijs is de laatste tijd wat minder positief in het nieuws, moeten ze wel wat aan doen.

Comments are closed.