Mr. Freeze Reverse Blast in Six Flags St. Louis houdt ermee op

Onprettige momenten voor bezoekers van het Amerikaanse attractiepark Six Flags St. Louis gisteren. Daar hield de achtbaan Mr. Freeze Reverse Blast ermee op. Nadat de achtbaantrein met een te lage snelheid werd gelanceerd kwam het treintje halverwege het parcours vast te zitten. Na 17 minuten werden de bezoekers geevacueerd uit de achtbaan. Six Flags St. Louis heeft vervolgens met behulp van een kraan het treintje weer teruggezet in het station. Mr. Freeze Reverse Blast is geopend in 1998, begin dit jaar werd hij gerenoveerd waarbij de achtbaantrein niet meer voorwaarts wordt gelanceerd maar achterwaarts. Bekijk na de klik een video van het incident.

One thought on “Mr. Freeze Reverse Blast in Six Flags St. Louis houdt ermee op

Comments are closed.