Charly, Yes-R en Glennis tijdens Summer Nights in Walibi Holland (persbericht)

Biddinghuizen, 17 juli 2012 – Walibi Holland brengt de zomer dichtbij. Op 25 juli, 1, 8 en 25 augustus zorgt Walibi Holland voor het ultieme zomergevoel tijdens Summer Nights. Het park is niet alleen extra lang open, ook worden bezoekers zomers onthaald met salsa dansen op ritmische klanken van een Carribean showband, zomerse beats van diverse dj’s en elke avond een spetterend optreden. Op 25 juli staat Charly Luske op het hoofdpodium, gevolgd door Berget Lewis (1 augustus), Glennis Grace (8 augustus) en Yes-R (15 augustus). Elke avond wordt afgesloten met een adembenemende vuurwerkshow.

Summer Nights
Het festival vindt plaats op 25 juli, 1, 8 en 25 augustus van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Het park is vanaf 10.00 geopend en het muzikale programma start vanaf 18.00 uur. Het entreekaartje is dus inclusief avondprogramma. Meer informatie over Summer Nights is te vinden op www.walibi.nl