Uit de oude doos: Bouw van de Avonturenslang

Avonturenpark Hellendoorn logoHet is weer tijd voor een nieuwe ‘Uit de oude doos’ met vandaag de Avonturenslang van Avonturenpark Hellendoorn in de hoofdrol. Deze kinderachtbaan stond sinds de jaren ’70 in het Overijsselse attractieparkje. Tegenwoordig heeft hij een nieuw thuis. Benieuwd wat er van deze attractie terecht is gekomen? Lees dan gauw verder!Wij vonden op internet een filmpje waarin de bouw van de Avonturenslang op de voet wordt gevolgd. De avonturenslang was een kinderachtbaan van de Duitse fabrikant Zierer en is in 2005 verplaatst naar DippieDoe Familiepark. Op de plek waar de Avonturenslang heeft gestaan is nu de achtbaan ‘de Donderstenen’ te vinden. Deze attractie is van dezelfde fabrikant als de Avonturenslang. De beelden van de bouw zijn rond 1978 gemaakt. Veel plezier bij het kijken!