Avonturenpark Hellendoorn organiseert Spellendoorn (persbericht)

Naast de meer dan 30 attracties trakteert Avonturenpark Hellendoorn de bezoekers ieder seizoen op een bijzonder evenement, dat nergens anders in Nederland te vinden is. Van 6 april t/m 30 juni 2012 vindt in Avonturenpark Hellendoorn het voorjaarsevenement Spellendoorn plaats. Bezoekers van het pretpark kunnen gratis deelnemen aan dit unieke evenement boordevol buitenspellen en daarmee mooie prijzen winnen. 

Spellendoorn

Bij binnenkomst in het park ontvangen kinderen een gratis sticker verzamelboekje, waarin zij stickers kunnen verzamelen door de negen verschillende spellen in het park te spelen. Voor ieder gespeeld spel ontvangen zij een sticker en een muntje. Met dit muntje kunnen zij uit de knikkerautomaat een knikker halen. In totaal zijn er 10 zilverkleurige knikkers verstopt in de automaten. Kinderen die een zilverkleurige knikker bemachtigen, verdienen hiermee direct een plek in de Spellendoorn finale.

Finale

Op zaterdag 30 juni vindt in het park de finale van Spellendoorn plaats, waarin de 10 finalisten met de zilveren knikker het tegen elkaar opnemen in een spannend spel. De winnaar van de finale wint 100 VIP-kaarten ter waarde van €2.750! Met deze kaarten kan de winnaar met 100 vrienden, familie en klasgenootjes gratis geheel verzorgd naar Avonturenpark Hellendoorn!

Voor meer informatie kan men terecht op www.avonturenpark.nl