Avonturenpark Hellendoorn opent Tarantula Magica

Vandaag opende Avonturenpark Hellendoorn een nieuwe attractie: de Tarantula Magica. Deze enterprise van de Duitse firma HUSS en is aangekocht vanuit een Engels attractiepark. De enterprise is op de oude plaats van de Jungle Rock komen te staan. Het team van Rocky de Bever was ook uitgenodigd en maakte onderstaand verslag van deze dag.

Voor deze dag had Avonturenpark Hellendoorn een speciaal programma in elkaar gezet. Vanaf 14:00 uur waren alle genodigden welkom bij de attractie. Hier hield algemeen directeur Rudi de Clerq een ietwat eentonige speech over het ontstaan van enterprises. Tevens vertelde hij dat het voor Avonturenpark Hellendoorn de bedoeling is om elk jaar met een nieuwe attractie op de proppen te komen. Om 14:10 begon er een rituele dans. De attractie, die is gebaseerd op de Maya’s, werd verwelkomd met een openingsdans.

Om 14:20 was er voor alle genodigden een borrel waarna om 14:30 de eerste mensen de attractie konden uitproberen. We hebben de attractie uitvoerig van binnen en van buiten getest en we kunnen zeggen dat het een erg leuke toevoeging voor Avonturenpark Hellendoorn is. Dit kleine parkje is met deze extra impuls echt een stukje interessanter voor bezoekers geworden. De attractie die er volgend jaar bij zal komen kan dit succes weer verder uitbreiden. Middels deze weg willen wij Avonturenpark Hellendoorn hartelijk danken, het was super goed geregeld en erg gezellig!