Walibi Holland organiseert eindexamenfeest; ‘Out of control’

Op 2 juni 2012 organiseert Walibi Holland het ‘grootste’ eindexamenfeest van Nederland. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen van 18 uur tot 23 uur ’s avonds genieten van attracties als Xpress, Goliath, El Condor en Speed of Sound. Hiernaast zijn er optredens van Technoboy en The Partysquad. De avond wordt groots afgesloten met een ‘Out of Control’ vuurwerkshow. Deze avond worden speciale bussen ingezet, om iedereen weer veilig thuis te krijgen. Opvallend genoeg zijn tieners al eerder ‘Out of Control’ geweest in Walibi Holland.

One thought on “Walibi Holland organiseert eindexamenfeest; ‘Out of control’

  1. Oh ik wilde naar W.H gaan op 2 juni, dacht aaaaaaaah lekker rustig weekendje om mijn verjaardag te vieren…
    Niet dus…
    Andere kant party for me birthday. Maar ik moet werken de volgende dag…

Comments are closed.