Walibi opent Club Psyke

Op zaterdag 7 april opent Walibi Holland een nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience. De attractie wordt op spectaculaire wijze geopend in het bijzijn van 100 enthousiaste tweens. Walibi Holland bouwt daarnaast verder aan de uitbreiding van het entertainment brand door de lancering van een comic en de website dewereldvanwalibi.nl.

Opening Club Psyke: 5D Experience
Dit jaar opent Walibi Holland een nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience. In deze unieke attractie ervaren de bezoekers een beleving zoals ze die nog niet eerder hebben meegemaakt. De bezoekers worden meegenomen in een avontuur van Walibi en zijn bandleden op zoek naar Club Psyke, om daar een optreden te verzorgen. Onderweg maakt de band verschillende belevenissen mee. De bezoekers wanen zich in de wereld van Walibi door de volledige thematisering van de locatie. Metershoge vlammen, duizelingwekkende licht- en geluidseffecten en krachtige trillingen zorgen voor een overweldigend spektakel. Uniek is de pre-show waar live-streaming plaats vindt met één van de characters van Walibi Holland. De interactieve animatiefilm zorgt voor een ervaring die de bezoekers niet snel zullen vergeten. Deze attractie wordt op zaterdag 7 april geopend tijdens een speciale V.I.P. Première voor 100 tweens.

 

De avonturen van Walibi in een COMIC
Voor de stripverhalenliefhebber is er de primeur van het allereerste stripverhaal van Walibi. Het eerste deel van « De Avonturen Van Walibi : De Ontdekking van Shimmeria » is op 21 maart verschenen bij Uitgeverij Dupuis. Een comic is een nieuw formaat stripverhaal dat qua stijl en grootte het midden houdt tussen de klassieke stripverhalen en de Japanse manga verhalen in pocket formaat. Een coole verschijningsvorm, een up-tempo verhaal, een spannend script en kleurrijke manga-like tekeningen leggen de basis uit van de nieuwe muzikale leefwereld van Walibi en zijn tweelingbroer Squad. De comic is verkrijgbaar in het attractiepark Walibi Holland.

 

DeWereldvanWalibi.nl
Dewereldvanwalibi.nl is het digitale platform van de wereld van Walibi, speciaal voor
kinderen. In Walibi’s leefwereld, die gericht is op kinderen in de leeftijd 8 – 12, is muziek de rode draad. Kinderen vinden er de nieuwste songs en clips van W.A.B en The SkunX, het laatste nieuws van beide bands, digitale strips, goodies, een aantal games en een splinternieuwe virtuele zoektocht: ‘‘The Music Challenge’’. Dit platform brengt je regelmatig updates over de twee gitaarhelden en hun leefwereld. Te ontdekken op www.dewereldvanwalibi.nl.

2 thoughts on “Walibi opent Club Psyke

Comments are closed.